Snackbar Oscars Emmen

Eethuis & Snackbar Oscars Emmen heeft in april 2013 de deuren in Emmen geopend. Gelegen aan de rand van hartje centrum Emmen met ruime parkeergelegenheid.

Kwaliteit, hygiëne en klantvriendelijkheid zijn onze sleutelwoorden.

Ons eetgedeelte is zeer sfeervol en ruim opgezet. Met vele led tv’s en een anno 2015 inrichting is het plaatje compleet.

Heerlijke Douwe Egberts Koffie, kwaliteit snacks, frites van het beste kwaliteit, burgers van 100% rundvlees en een heerlijke plateservice maken het geheel compleet.

U bent van harte welkom bij Eethuis & Snackbar Oscars Emmen

Keurmerk Rob Geus

In september 2014 heeft niemand minder dan Rob Geus een bezoek gebracht aan Eethuis & Snackbar Oscars Emmen.

Rob heeft een inspectie gedaan bij ons bedrijf om te kijken hoe er met de hygiëne wordt omgegaan.

Rob vertelde tegen persman Bennie Wolbers het volgende : ,,Dit is gewoon een toptent!. Hier werken gedreven mensen die als team keihard samenwerken. Ik denk dat de eigenaars gewoon vier stappen vooruit denken op anderen gelijksoortige bedrijven. Dit is het eerste bedrijf wat ik heb bezocht dat over een geheel aparte ruimte voor maaltijdbereiding heeft en een magazijn en opslag heeft die er vlekkeloos bij ligt en volgens de regels alles goed geordenerd heeft op schrift, maar vooral steriel superschoon is.
Van de ijsbalie tot aan de bakovens, maar ook in het zitgedeelte. Hier word ik dan ook echt vrolijk van en dat kan ik niet zo vaak zeggen. Ik zou graag willen dat elke zaak zo zou zijn. Ik heb er de sticker opgeplakt, maar het er nog wel meer op kunnen plakken. Oscars krijgt van mij minimaal een negen-en-een-half”.

Cafetaria top 100 (nr : 24)

In 2014/2015 zijn we binnengekomen in de lijst van de 100 beste cafetaria’s van Nederland. Nieuw binnen op nummer 31.

In Oktober 2015 is de lijst opnieuw opgemaakt en is ons bedrijf 7 plaatsen gestegen en staan wij voor 2015/2016 op een hele mooie 24e plek in de top 100.

Het concept staat als een huis. Daar mogen Dirk en Hendrik de Gooijer trots op zijn. De ambitieuze ondernemers leggen de lat hoog. Het thema film biedt meerwaarde in de ruim opgezette en goed georganiseerde zaak met een sfeervolle ambiance.

Thuisbezorgd

Het is ook mogelijk om uw bestelling te laten bezorgen.

Eethuis & Snackbar Oscars Emmen bezorgt 7 dagen per week. Wij bezorgen met elektrische scooters, elektrische fietsen en auto’s.

Om uw bestelling te laten bezorgen kunt u online uw bestelling doorgeven. Of deze telefonisch doorgeven : 0591-562960 (vanaf 16:00 uur)

Wij hebben een speciale bestelsite, maar ook een bestel app. Dit werkt zeer eenvoudig en snel.

Wij proberen altijd binnen 30 min uw bestelling af te leveren, In het weekend kan dit oplopen tot 45 min.

KLIK HIER OM DIRECT TE BESTELLEN